Funktionärer

Vi välkomnar funktionärer, ”gamla” och ”nya”!

Du behövs och Du kommer att få några roliga dagar med mycket skratt och överraskningar! Så är det under FÅRfesten – alla har sina arbetsuppgifter, men plötsligt händer något oväntat.

Vi funktionärer förbereder, genomför och avslutar FÅRfesten och det finns arbetsuppgifter som behöver göras under alla tre faserna. Faktiskt finns det uppgifter att göra redan nu, trots att det är ett flera månader kvar!

Utan våra funktionärer blir det ingen fårfest, så enkelt är det. Alla behövs och vi är tacksamma för allt hjälp vi kan få.

Din anmälan är såklart inte bindande, ibland händer saker som man inte kan förutse men vi hoppas att denna roliga fest prioriteras och att Du hör av dig i god tid om du skulle få förhinder. Att planera uppgifter för alla funktionärer är nämligen ett riktigt klurigt pussel.

Måndagen den 26 februari kl 18:00 är det funktionärsträff och det är viktigt att närvara på den träffen och ta del av allmän information till alla funktionärer. 

Onsdagen den 28 februari kl 18:00 är det information till utställarna och genrep på Fårshowen.

 

Nu är fårfesten igång och vi har stängd anmälan om att vara funktionär. Hoppas du vill hjälpa till på vår nästa fårfest!