Medlemsutställning – Selma är också med!

FÅReningen FÅRfest i Kil visar i år upp den utställning som tidigare under sommaren 2023 visades på Rottneros Park Ni hittar den nu alldeles vid huvudentren. Varje år bjuder Rottneros Park in personer, institutioner, föreningar etc att skapa en miniträdgård i parken. Det brukar bli ett dussin, med mycket olika utseende. Ibland är det ett givet tema, ibland är det fritt att skapa det man vill. FÅRfesten har varit med i många år. Det har alltid varit figurer i ull, ibland kompletterat med t.ex. ett hönshus för de galna ullhönorna! Växter har vi valt själva, arrangerat och planterat – och sett till den lilla täppan under sommaren.

Vi är så glada för att få medverka på Rottneros Park och ser fram emot en inbjudan för 2024. Det brukar vara det vi tar tag i efter FÅRfesten.

Temat för året var Selma Lagerlöf och det vi visade upp var som vanligt uppfört i ull. Blommorna, böckerna, breven, illustrationer och Selma själv – allt i ull. Välkomna till Selma, sitt ner och ha en mysig pratstund med Selma. Hon har väntat på detta!