Festfixarna

Styrelsen

 

  

Anna Westlund – Kassör
Håller i kontakter med medlemmarna, information och inbjudningar. Sköter förstås ekonomin. Hon är också ansvarig för vår bemanning under Fårfesten. Återfinns i Infårmationen under Fårfesten.
farfestannaw(at)gmail.com

Karin Granström – Ordförande
Vår ledstjärna i Fårfesttillvaron, ser till att vi i styrelsen gör det som behövs göras. Håller kontakt med fårnäringen och branschorganisationer på producentsidan, gar kontakt med skolan, myndigheter m m. Karin har också varit pressansvarig och hållit i en hel del av musiken under FÅRfesten.
Karin.Granstrom(at)hushallningssallskapet.se
 
Marianne Andersson – Vice ordförande
Marianne är Fåreningens motor! Kunnig i allt som rör ull, specialområde tovat. Är med och rör i alla grytor inför Fårfesten. Otroligt produktiv och i ständig utveckling. Under Fårfesten är hon mest engagerad i utställarna och festens uppbyggnad, bordsplacering, dukning och så’nt. ullibruk(at)gmail.com
Helena Nilsson – Sekreterare
För protokoll på våra styrelsemöten när hon inte tar hand om våra utställarare.  Tar emot intresseanmälningarna, är med och väljer ut och placerar till det bästa. Ett avundsvärt och delikat uppdrag. Meddelar, fakturerar, informerar och tar så emot utställarna när de checkat in på Festen.
Jennie Bergström – Styrelsemedlem
Jennie planerar Fårfestens alla kurser och funderar på vilka som ska föreläsa i Fårum. Står i trappen under själva Fårfesten och ser till att alla som ska upp på andra våningen gör så med de blå tossorna på fötterna. Är med i pULLsgruppen som ser till att det bokas in kurser m m för Fåreningens medlemmar. Ansvarar också för att hålla hemsidan uppdaterad och för den digitala fårfesten. jenniecharlottabergstrom(at)gmail.com

Ulrika Jansson – Styrelsemedlem
Ulrika är tussrisansvarig, ser till att alla 1200 risen blir gjorda, snygga och prydliga. Hon har också hjälp av flera föreningar, så hon inte behöver göra dem själv. Återfinns i Infårmationen under Fårfesten och innan dess är hon med och fixar med showen.
ullepecka(at)gmail.com
 
Birgitta Stolpe – Styrelsemedlem

 

 

Susanne Andersson – Styrelsemedlem
Det är Susanne som ser till att det finns mat till oss på Fårfesten. Hon håller kontakt med utställarna som säljer mat till besökarna och  ser också till att utställare och funktionärer blir väl omhändertagna matmässigt. 

 Annika Frykebrant – Styrelsemedlem
 
 

Fåreningens övriga verksamhet

 
 

Kate Isenberg-Larsson – Föredetting
Behåller en del uppgifter som t.ex. broschyren, FÅRum, kanske något annat. Har ambitionen att inte lägga näsan i blöt, men kommer knappast att lyckas….
kate.isenberg.larsson(at)gmail.com
 
 
pULLS-gruppen
Ansvarar för att fixa aktiviteter för medlemmarna, till exempel, kurser och utställningar.
I pULLS-gruppen ingår följande personer:
 

Anita Nilsson – tinastina70(at)hotmail.com 
Birgitta Henriksson – birgitta.henriksson(at)yahoo.se 
Marianne Andersson – UlliBruk(at)gmail.com 
Marita Rexed – sanne.marita(at)bahnhof.com
Jennie Bergström – jenniecharlottabergstrom(at)gmail.com

Vävgruppen

Gillar du att väva? I så fall har vi en grupp för dig. Kontaktperson är Anette Andén anette.aden(at)telia.com.