Festfixarna

Styrelsen

Anna Westlund – Kassör
Håller i kontakter med medlemmarna, information och inbjudningar. Sköter förstås ekonomin. Hon är också ansvarig för vår ​​bemanning under Fårfesten. Återfinns i Infårmationen under Fårfesten.
farfestannaw(at)gmail.com

Karin Granström – Ordförande
Vår ledstjärna i Fårfesttillvaron, ser till att vi i styrelsen gör det som behövs göras. Håller kontakt med fårnäringen och branschorganisationer på producentsidan, gar kontakt med skolan, myndigheter m m. Karin har också varit pressansvarig och hållit i en hel del av musiken under FÅRfesten. 
Karin.Granstrom(at)hushallningssallskapet.se

Maria Hofstedt – Styrelsemedlem
Maria har hand om allt som har med mat och dryck att göra. Under hela året, i olika sammanhang. Alltid Maria. Under själva Festen så har vi ju Restaurang Hagen, Café för funktionärer och utställare, support under show-folkets repetitioner m.m. Guld värd!
mariahof(at)live.se

Marianne Andersson – Vice ordförande
Marianne är Fåreningens motor! Kunnig i allt som rör ull, specialområde tovat. Är med och rör i alla grytor inför Fårfesten. Otroligt produktiv och i ständig utveckling. Under Fårfesten är hon mest engagerad i utställarna och festens uppbyggnad, bordsplacering, dukning och så'nt. ullibruk(at)gmail.com

Helena Nilsson – Sekreterare
För protokoll på våra styrelsemöten när hon inte tar hand om våra utställarare.  Tar emot intresseanmälningarna, är med och väljer ut och placerar till det bästa. Ett avundsvärt och delikat uppdrag. Meddelar, fakturerar, informerar och tar så emot utställarna när de checkat in på Festen.

Jennie Bergström – Styrelsemedlem
. Jennie planerar Fårfestens alla kurser och funderar på vilka som ska föreläsa i Fårum. Står i trappen under själva Fårfesten och ser till att alla som ska upp på andra våningen gör så med de blå tossorna på fötterna. Är med i pULLsgruppen som ser till att det bokas in kurser m m för Fåreningens medlemmar. Ansvarar också för att hålla hemsidan uppdaterad.  jenniecharlottabergstrom(at)gmail.com

Ulrika Jansson – Styrelsemedlem
Ulrika är tussrisansvarig, ser till att alla 1200 risen blir gjorda, snygga och prydliga. Hon har också hjälp av flera föreningar, så hon inte behöver göra dem själv. Återfinns i Infårmationen under Fårfesten och innan dess är hon med och fixar med showen.
ullepecka(at)gmail.com

Ulla Ramefelt - Styrelseledamot

 

Susanne Andersson - Styrelseledamot

Fåreningens övriga verksamhet

Kate Isenberg-Larsson – Föredetting
Behåller en del uppgifter som t.ex. broschyren, FÅRum, kanske något annat. Har ambitionen att inte lägga näsan i blöt, men kommer knappast att lyckas....
kate.isenberg.larsson(at)gmail.com

Gudrun Midebo-Johansson – Ingår i gruppen som skapar showen
Gudrun håller i några av trådarna för Showen – en väldigt avundsvärd uppgift! Här krävs kreativitet, lyhördhet, tålamod, initiativ – och ordning! Som f.d. lärare är Gudrun van att hålla ordning på klassen!
gudrun.midebojohansson(at)gmail.com

Anita Nilsson – Ansvarig för föreningens löpande aktiviteter.
Anita ingår i pULLsgruppen, som ser till att vi får ett digert program mellan Festerna. Tisdagar och onsdagar är det fULL rULLe i ULLverksta’n. 

Birgitta Henriksson – Ansvarig för föreningens löpande aktiviteter.
Birgitta ingår i pULLsgruppen, som ser till att vi får ett digert program mellan Festerna. 

 

Nea Magnusson – Ansvarig för föreningens löpande aktiviteter
Nea är med i pULLsgruppen, som planerar upp vår verksamhet mellan Fårfesterna. Fullt ös! Nea är en mycket skicklig vävare, praktisk och snabb – och så himla snyggt det blir! Sina vävkunskaper delar hon generöst med intresserade, framförallt på onsdagkvällarna.
nea.magnusson(at)telia.com