Medlemskap

Välkommen till Fåreningen!

Och det är enkelt att bli medlem och bli delaktig i en inspirerande verksamhet!

Medlemsavgift:

100:- för ungdomar t.o.m. 18 år

200:- för vuxna (även pensionärer)

300:- för hel familj*

(*Med familj menas max. två vuxna och alla hemma-boende barn t.o.m. 18 år.)

Vårt bankgiro är 674-5434 och dit betalar du in avgiften. Samtidigt skickar du namn på medlemmen/medlemmarna på formuläret till höger, som går till vår medlemsansvariga, Anna Westlund.

Som medlem har du möjlighet att vara med på våra medlemskvällar i Ullverkstan, tisdagar och onsdagar kl 17-20 under höst och vår. På kvällarna umgås vi och tovar, väver, spinner, stickar m m. Ibland har vi ett speciellt tema, någon som visar något som hen kan. Ibland har vi helgkurser, ibland bjuder vi på avgiften för det, ibland är det en kursavgift till självkostnadpris. Vi medlemmar brukar också hjälpas åt att förbereda och bygga utställningar.  Ja, det är lite olika saker som händer och vad som händer  beror mycket på vad olika medlemmar är intresserade av och är med och arrangerer. Vi försöker hålla vår kalender uppdaterad med information om vad som är på gång. 

Nu kan du hyra vår kardmaskin 1-2 veckor. Hyran är 50 kr/vecka och maskinen finns i Ullverkstan.
Vi har också köpt en spinnrock som du som medlem kan låna. Än så länge används den på plats i Ullverkstan men det finns planer på att medlemmar ska kunna låna hem den en vecka eller två. Vi får återkomma om det.

 

Medlemsansökan