Nytt från facebook

Nytt från Fårfestens Facebook-sida

Fårfest i Kil

6 days 7 hours ago

Vem tycker du ska ta emot gULLbaggen år 2024?
gULLbaggen är FÅReningen FÅRfest i Kil stipendie!. Det delas ut för att uppmuntra personer, verksamma inom de områden där får är i fokus. Hantverkare, uppfödare, tillverkare av fåranknutna produkter, skribenter – ja, praktiskt taget inom vilket område som helst. Förslag på gULLbagge stipendiater skickas in senast 31 december 2023 till farfestintresse@gmail.com
Läs mer och nominera ditt förslag på vår hemsida:

Fårfest i Kil

1 week 1 day ago

Vi välkomnar funktionärer, ”gamla” och ”nya”! Du behövs och Du kommer att få några roliga dagar med mycket skratt och överraskningar! Så är det under FÅRfesten – alla har sina arbetsuppgifter, men plötsligt händer något oväntat. Vi funktionärer förbereder, genomför och avslutar FÅRfesten och det finns arbetsuppgifter som behöver göras under alla tre faserna. Faktiskt finns det uppgifter att göra redan nu, trots att det är ett flera månader kvar! Utan våra funktionärer blir det ingen FÅRfest, så enkelt är det. Alla behövs och vi är tacksamma för allt hjälp vi kan få. Välkommen med i gemenskapen! Anmäl dej på

Fårfest i Kil

1 week 6 days ago

Hurra! Vår fantastiska, generösa, kreativa, osjälviska Marianne är utnämnd till Årets Värmlänning! Marianne får utmärkelsen för sitt arbete med FÅRfesten i Kil och för att hon är inspiratör och drivkraft bakom besökssuccén. Vi är såååå stolta och glada.

Marianne delar utmärkelsen med Marie Niljung som får utmärkelsen för sin livsmission att förändra attityder kring psykisk ohälsa och rädda liv.

Stort grattis Årets Värmlänningar. 👏👏👏
Här artiklar från tidningen NWT

Fårfest i Kil

2 weeks 2 days ago

Anmälan på www.farfestikil.se
Fri entré men begränsat antal platser.

Välkomna!

Fårfest i Kil

3 weeks 1 day ago

Hälsningar till er alla från St Martins mässan i Tallinn, en av våra syster mässor. Här träffar jag några av våra tidigare utställare. Bla Eve med sina tovade hällristningar. Här finns mycket gediget hantverk att njuta av!

Fårfest i Kil

3 weeks 3 days ago

Nu blir det allt tydligare att vi närmar oss nästa FÅRfest.
Idag gick startskottet för att packa ull till tussris.
Härligt med färg i ett övrigt novembergrått Kil.

Fårfest i Kil

3 weeks 4 days ago

Vi är stolta och glada över att fått ett fint pris av organisationen ”Hela Sverige ska leva, Värmland”.
Extra stolta är vi över den långa fina motiveringen som vi här citerar några delar ur:

– Årets lokala grupp är ett gäng målmedvetna eldsjälar som sätter fart och färg på en hel bygd!
Och
– Årets lokala grupp är en motor som sammanfogar folkbildning och besöksnäring på ett exemplariskt sätt och som visar hur envishet, kunskap och gemenskap är en framgångsfaktor som lyfter bygden.

Fårfest i Kil

1 month 4 hours ago

Nu inför jul passar det perfekt att se FÅRfestens populära film om hur man gör ljuslyktor av ull. Följ Kicki Lindfors tips och instruktioner så har du den perfekta jul presenten!

Fårfest i Kil

1 month 1 day ago

När vi inte är helt upptagna med att anordna FÅRfest i Kil så har fåreningen fullt upp med andra projekt. Det senaste är en lekstuga på Djupängens äldreboende på Hammarö! Nu har det blivit ett hönshus fyllt av höns, tuppar och ägg till boende och besökares glädje. Allt tillverkat av tovad ull av våra medlemmar!
Läs om projektet i Hammarö Nytt!

Fårfest i Kil

1 month 1 week ago

When this happens, it’s usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it’s been deleted.