FÅReningen Fårfest i Kil arrangerar varje år en fest, då fårets alla fantastiska egenskaper firas - tre dagar av inspiration, kunskap, marknad, möten och en massa annat. FÅRfesten äger rum under veckoslutet, vecka 9, på Sannerudsskolan i Kil. Välkommen till vår föreningsverksamhet! Kolla kalendern ovan.

FÅR - the Future!

28 februari - 1 mars 2020. Välkomna!

Så har vi då enats om nästa års tema för FÅRfesten. Självklar tycker vi. Vi kommer med er hjälp att visa på alla skäl till att låta fåret bli en väsentlig del av framtiden. Kvar att fundera på innan vi byter ut tussriset ovan: vilka färger blir det 2020? Det är något att jobba med!

Kära utställare! I slutet av sommaren kommer vi att bjuda in er att skicka in er intresseanmälan. Håll kollen! Det är inte först - till - kvarn som gäller, utan vi gör ett raffinerat urval. Kvalitet, originalitet, omväxling, anknytning till temat. 

Men först tar vi lite semester! Några har redan börjat, som dessa höns som flyttat in i Rottneros slottspark. Där träffas de hela sommaren lång och en bit in på höstkanten. Låt den lata, avslappnade hönan i solstolen bli mottot för årets sommarledighet! Låt lata dagar samla ihop inspiration och kraft till höstens och vinterns kulna dagar, då vi njuter av att se fram emot Festen. Välkommen då!

FÅReningen önskar FÅR, höns och människor en riktigt härlig sommar!

Vi har fått telefon! Vi svarar så fort vi kan och ringer upp vid behov! Vi är med i utvecklingen!
+46 70 302 73 45

I början av september är vi igång igen! Kom till ullverksta'n - kolla kalendern!

En titt på Modeshowen, 2018

Foto Lars Brander Töcksfors

och en rundtur på Fårfesten 2018

Foto Lars Brander Töcksfors