Prenumerera på kalender

Genom att prenumerera på kalendern får du automatiskt nya aktiviteter och uppdatering direkt i din egna kalender.

Det räcker oftast att klicka på länken (bilden ovan) för att lägga till prenumerationen i din egen kalender. Ibland kan du behöva kopiera länkadressen nedan och lägga till i din kalender.

https://calendar.google.com/calendar/ical/farfestintresse%40gmail.com/public/basic.ics

Följande sätt att prenumerera är de vanligaste:

Outlook i datorn

Har du Outlook på datorn så räcker det oftast med att klicka på  ikonen ovan. En ruta kommer då upp där du väljer att skicka till Outlook och trycker OK för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.

I vissa fall skapar detta bara en kopi av kalendern i din dator och du får då inte fler uppdateringar. Då kan du istället markera länken ovan, högerklicka på den och välj kopiera, gå in i din Outlook kalender, tryck Open calendar, väl From internet, högerklicka i fältet, välj klistra in och klicka sen OK.

Outlook.com/Hotmail

Läs mer här:
http://windows.microsoft.com/sv-se/windows/outlook/calendar-import-vs-subscribe

Iphone

Öppna denna sida i webbläsaren, klicka på ikonen ovan och klicka sedan på Prenumerera i den ruta som kommer upp.

Android

För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se nedan för mer information.

Google kalender

Markera länken ovan och välj Kopiera. Gå till din Google kalender och klicka sedan på Lägg till under rubriken Andra kalendrar och välj där Lägg till webbadress. I fältet URL högerklickar du eller pekar länge, väljer klistra in och klicka på lägg till kalender.

iCal

Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka ikonen ovan. En ruta kommer då upp där du klickar på Prenumerera.

Tillbaka till kalendern