Medlemskap

Välkommen till Fåreningen!

Och det är enkelt att bli medlem och bli delaktig i en inspirerande verksamhet!

Medlemsavgiften är 100:- för ungdomar t.o.m. 18 år, och 200:- för övriga. För familj är medlemsavgiften 300:-. Med familj menas max. två vuxna och alla hemma-boende barn t.o.m. 18 år. Vårt bankgiro är 674-5434 och dit betalar du in avgiften. Samtidigt skickar du namn på medlemmen/medlemmarna på formuläret till höger, som går till vår medlemsansvariga, Anna Westlund.

Nytt för medlemmar!! Nu kan du hyra vår kardmaskin 1-2 veckor. Hyran är 50 kr/vecka och hyrs på tisdagar i Ullverksta'n.

Tisdagarna är det Fårfestaktiviteter i våra lokaler, Ullverksta'n på f.d. Kils slakteri-område. Vi börjar kl 17 och håller på till runt kl 20. Då är Du välkommen att titta in och kolla vad som händer!

På onsdagar, samma tid och plats som ovan, är det framförallt vävning. Vi har också utrymme för andra textila verksamheter. Kom och prata med Nea Magnusson, Sanna Palm eller Gun Helin, som ansvarar för både tisdag och onsdagarnas verksamhet.

En eller annan förmån blir det lite då och då, som t.ex. en kurs, tovardag, studiebesök. Det mesta av Fåreningens verksamhet riktar sig förstås mot att förbereda och genomföra Fårfesterna.

Medlemsansökan