Festfixarna

Styrelsen

Anna Westlund – Kassör
Håller i kontakter med medlemmarna, information och inbjudningar. Sköter förstås ekonomin. Hon är också ansvarig för vår ​​bemanning under Fårfesten. Återfinns i Infårmationen under Fårfesten.
farfestannaw(at)gmail.com

EvaLisa Mathiasson – Styrelsemedlem 
Styrelsens verkliga fixare. Eva-Lisa har ansvar för herdinnorna - FÅRfestens alltiallon, värdinnor, som ser till att alla hittar rätt och att rätt sak finns på rätt plats t.ex. toapapper! Hon är en idéspruta av stora mått som ordnar allt från FÅRfestkakor till att skapa nya underverk. I år lägger Eva-Lisa också sig energi på återbruk av ull i alla former och färger!   evalisa_mathiasson(at)hotmail.com

Karin Granström – FÅReningens ordförande
Nytillträdd ordförande! Hennes arbetsuppgifter - förutom traditionella "ordförandegrejer" - kommer att utkristalliseras. Men nog kommer hon att få uppgifter! Har tidigare hållit kontakt med fårnäringen och branschorganisationer på producentsidan, planerat kurser och föredrag riktade till fårnäringen. Karin har också varit pressansvarig och hållit i en hel del av musiken under FÅRfesten. 
Karin.Granstrom(at)hushallningssallskapet.se

Maria Hofstedt – Styrelsemedlem
Maria har hand om allt som har med mat och dryck att göra. Under hela året, i olika sammanhang. Alltid Maria. Under själva Festen så har vi ju Restaurang Hagen, Café för funktionärer och utställare, support under show-folkets repetitioner m.m. Guld värd!
mariahof(at)live.se

Marianne Andersson – Vice ordförande
Marianne är Fåreningens motor! Kunnig i allt som rör ull, specialområde tovat. Är med och rör i alla grytor inför Fårfesten. Otroligt produktiv och i ständig utveckling. Under Fårfesten är hon mest engagerad i utställarna och festens uppbyggnad, bordsplacering, dukning och så'nt. ullibruk(at)gmail.com

Marianne Westerberg – Styrelsemedlem
Marianne hanterar alla utställare! Tar emot intresseanmälningarna, är med och väljer ut och placerar till det bästa. Ett avundsvärt och delikat uppdrag. Meddelar, fakturerar, informerar och tar så emot utställarna när de checkat in på Festen.

Moa Johansson – Styrelsemedlem
Moa fortsätter att förbereda den så populära barnverksamheten under FÅRfesten. Alla de fantastiska kurserna som ges under FÅRfesten - det är Moa som planerar dem.

Ulrika Jansson – Styrelsemedlem
Ulrika är tussrisansvarig, ser till att alla 1200 risen blir gjorda, snygga och prydliga. Hon har också hjälp av flera föreningar, så hon inte behöver göra dem själv. Återfinns i Infårmationen under Fårfesten och innan dess är hon med och fixar med showen.
ullepecka(at)gmail.com

Yvonne Stenbom - Sekreterare
Nykomling i styrelsen och energiknippe som inte väjer för något! Förutom att dokumentera alla beslut vi tar är Yvonne också en baddare på att fixa stora och små skyltar och rita kartor! Tack vara Yvonne får du lite lättare att hitta i alla FÅRfesten spännande rum. Yvonne har ansvar  för våra utomhusvärdar och kontakt med Ekumeniakyrkan i Fagerås, som ser till att trafiken flyter i Kil och att du får en parkeringsplats! yvstenbom(at)gmail.com

Fåreningens övriga verksamhet

Kate Isenberg-Larsson – Fördetting
Behåller en del uppgifter som t.ex. hemsidan, broschyren, FÅRum, kanske något annat. Har ambitionen att inte lägga näsan i blöt, men kommer knappast att lyckas....
kate.isenberg.larsson(at)gmail.com

Gudrun Midebo-Johansson – Ingår i gruppen som skapar showen
Gudrun håller i några av trådarna för Showen – en väldigt avundsvärd uppgift! Här krävs kreativitet, lyhördhet, tålamod, initiativ – och ordning! Som f.d. lärare är Gudrun van att hålla ordning på klassen!
gudrun.midebojohansson(at)gmail.com

Anita Nilsson – Ansvarig för föreningens löpande aktiviteter.
Anita ingår i pULLsgruppen, som ser till att vi får ett digert program mellan Festerna. Tisdagar och onsdagar är det fULL rULLe i ULLverksta’n. 

Birgitta Henriksson – Ansvarig för föreningens löpande aktiviteter.
Birgitta ingår i pULLsgruppen, som ser till att vi får ett digert program mellan Festerna. 

 

Nea Magnusson – Ansvarig för föreningens löpande aktiviteter
Nea är med i pULLsgruppen, som planerar upp vår verksamhet mellan Fårfesterna. Fullt ös! Nea är en mycket skicklig vävare, praktisk och snabb – och så himla snyggt det blir! Sina vävkunskaper delar hon generöst med intresserade, framförallt på onsdagkvällarna.
nea.magnusson(at)telia.com

Sanna Palm – Ansvarig för föreningskvällarna och jobbar med showen, framförallt med scenografin. Hennes erfarenheter som tapetserare kommer väl till pass här! Hon är inte rädd för att tova i stort format – till en tidigare show bidrog hon med björkstammar!
stv(at)hotmail.se