Festfixarna

Styrelsen

Anna Westlund – kassör
Håller i kontakter med medlemmarna, information och inbjudningar. Sköter förstås ekonomin. Hon är också ansvarig för vår ​​bemanning under Fårfesten. Återfinns i Infårmationen under Fårfesten.
farfestannaw(at)gmail.com

EvaLisa Mathiasson – Styrelsemedlem 
Eva Lisa är ny i styrelsen och håller som bäst på att skola in sig. Stöttar upp andra styrelsemedlemmar som kan behöva ett par extrahänder i fårfestförberedelserna. evalisa_mathiasson(at)hotmail.com

Karin Granström – Fåreningens sekreterare
Håller kontakt med fårnäringen och branschorganisationer på producentsidan. Hon planerar kurser och föredrag riktade till fårnäringen. Karin är också pressansvarig och håller i en hel del av musiken under Fårfesten.
Karin.Granstrom(at)hushallningssallskapet.se

Kate Isenberg-Larsson – ordförande
Övergripande frågor, är med och rotar i de flesta områden som rör Fårfesten och Fåreningens verksamhet. Fårum, kurser, en del trycksaker är hennes bord, liksom  hemsidan. kate.isenberg.larsson(at)gmail.com

Maria Hofstedt – Styrelsemedlem
Maria har hand om allt som har med mat och dryck att göra. Under hela året, i olika sammanhang. Alltid Maria. Under själva Festen så har vi ju Restaurang Hagen, Café för funktionärer och utställare, support under show-folkets repetitioner m.m. Guld värd!
mariahof(at)live.se

Marianne Andersson – vice ordförande
Marianne är Fåreningens motor! Kunnig i allt som rör ull, specialområde tovat. Är med och rör i alla grytor inför Fårfesten. Otroligt produktiv och i ständig utveckling. Under Fårfesten är hon mest engagerad i utställarna och festens uppbyggnad, bordsplacering, dukning och så'nt. ullibruk(at)gmail.com

Marianne Westerberg – Styrelsemedlem
Marianne hanterar alla utställare! Tar emot intresseanmälningarna, är med och väljer ut och placerar till det bästa. Ett avundsvärt och delikat uppdrag. Meddelar, fakturerar, informerar och tar så emot utställarna när de checkat in på Festen.

Moa Johansson – Styrelsemedlem
Moa är ny i styrelsen, men inte ny medarbetare i Fårfesten. Hon har varit med och genomfört den så populära barnverksamheten under Fårfesten. Nu har hon hand om den, men ur ett annat perspektiv. Moa administrerar också alla de kurser som genomförs under Festen.

Ulrika Jansson – Styrelsemedlem
Ulrika är tussrisansvarig, ser till att alla 1200 risen blir gjorda, snygga och prydliga. Hon har också hjälp av flera föreningar, så hon inte behöver göra dem själv. Återfinns i Infårmationen under Fårfesten och innan dess är hon med och fixar med showen.
ullepecka(at)gmail.com

Fåreningens övriga verksamhet

Gudrun Midebo-Johansson – Ingår i gruppen som skapar showen
Gudrun håller i några av trådarna för Showen – en väldigt avundsvärd uppgift! Här krävs kreativitet, lyhördhet, tålamod, initiativ – och ordning! Som f.d. lärare är Gudrun van att hålla ordning på klassen!     gudrun.midebojohansson(at)gmail.com

Gun Helin – Ansvarig för föreningens löpande aktiviteter.
Gun ingår i pULLsgruppen, som ser till att vi får ett digert program mellan Festerna. Tisdagar och onsdagar är det fULL rULLe i ULLverksta’n. Bland hennes uppgifter nu ingår att planera ombyggnad av vårt kök i föreningslokalen. Det kommer att bli jättefint!

Sanna Palm – Ansvarig för föreningskvällarna och jobbar med showen, framförallt med scenografin. Hennes erfarenheter som tapetserare kommer väl till pass här! Hon är inte rädd för att tova i stort format – till förra showen bidrog hon med björkstammar!
stv(at)hotmail.se

 

Nea Magnusson – Ansvarig för föreningens löpande aktiviteter
Nea är med i pULLsgruppen, som planerar upp vår verksamhet mellan Fårfesterna. Fullt ös! Nea är en mycket skicklig vävare, praktisk och snabb – och så himla snyggt det blir! Sina vävkunskaper delar hon generöst med intresserade, framförallt på onsdagkvällarna. nea.magnusson(at)telia.com