Utställarinformation 2021

Information till dig som utställare (anmälan är stängd)

Vi är lite försenade med att höra av oss till er med information om huruvida ni kan vara med som utställare eller ej. Vi hoppas på att hinna lämna besked senare under vecka 1.

2021 års Fårfest äger rum den 5-7 mars, och i år kommer det ske delvis digitalt.
För att delta som utställare krävs att du har ett system där du kan sälja dina produkter digitalt. Det kan vara via hemsida, webshop, Facebook, Instagram eller något annat digtalt media.
Vi kommer publicera alla utställare på en plattform (inte spikat vilken ännu). Där får du en beskrivande text av din verksamhet samt att vi länkar till dig på något av ovanstående media. Skriv gärna lite kort i anmälningformuläret hur du kan presentera dina produkter/tjänster. Om du har ett erbjudande under Fårfesten så kan vi skriva ut det. Vi planerar att hålla vår plattform öppen från fredagen den 5 mars till och med påskhelgen. Det gör att de som vill handla av dig får lite mer tid på sig.

 

Tack alla som skickat in intresseanmälan! Under vecka 1 hoppas vi kunna läma besked om du kommer med som utställare eller ej. Med detta besked kommer också viktig information till utställarna. Normalt skickar vi en faktura men i år har vi bestämt oss för att det blir gratis för er utställare att delta. Skulle ni vilja swisha ett bidrag så är det självklart välkommet. Vi kan inte nog betona vikten av att du läser all information som kommer från Fåreningen, på så sätt undviker vi onödiga missförstånd och feltramp. Då det inte kommer komma någon faktura så önskar vi i år att ni som fått en plats svarar på det mail som skickas ut, detta mail är en bekräftelse på att du läst och binder dig till det som står i välkomsmailet.

Vem får vara med på Fårfesten?

Hela tanken bakom Fårfesten är att sprida kunskap om fåret och inspirera till all tänkbar verksamhet som fårnäringen möjliggör. Uppfödare, hantverkare och råvaruförädlare; alla hjälps vi åt så att festen blir en mötesplats som berikar livet.

Då detta är helt ny mark för oss – att göra Fårfesten digital så kommer vi begränsa antalet utställare till betydligt färre antal än normalt. Vi hoppas ni har överseende med detta.