Utställaranmälan 2021

Välkommen att skicka in Din intresseanmälan!

2021 års Fårfest äger rum den 5-7 mars, och i år kommer det ske delvis digitalt.
För att delta som utställare krävs att du har ett system där du kan sälja dina produkter digitalt. Det kan vara via hemsida, webshop, Facebook, Instagram eller något annat digtalt media.
Vi kommer publicera alla utställare på en plattform (inte spikat vilken ännu). Där får du en beskrivande text av din verksamhet samt att vi länkar till dig på något av ovanstående media. Skriv gärna lite kort i anmälningformuläret hur du kan presentera dina produkter/tjänster. Om du har ett erbjudande under Fårfesten så kan vi skriva ut det. Vi planerar att hålla vår plattform öppen från fredagen den 5 mars till och med påskhelgen. Det gör att de som vill handla av dig får lite mer tid på sig.

 

Från och med nu och till och med 15 december tar vi emot intresseanmälningar, och senast den 4 januari får du besked om du har fått en plats. Med detta besked kommer också viktig information till utställarna. Normalt skickar vi en faktura men i år har vi bestämt oss för att det blir gratis för er utställare att delta. Skulle ni vilja swisha ett bidrag så är det självklart välkommet. Vi kan inte nog betona vikten av att du läser all information som kommer från Fåreningen, på så sätt undviker vi onödiga missförstånd och feltramp. Då det inte kommer komma någon faktura så önskar vi i år att ni som fått en plats svarar på det mail som skickas ut, detta mail är en bekräftelse på att du läst och binder dig till det som står i välkomsmailet.

Vem får vara med på Fårfesten?

Hela tanken bakom Fårfesten är att sprida kunskap om fåret och inspirera till all tänkbar verksamhet som fårnäringen möjliggör. Uppfödare, hantverkare och råvaruförädlare; alla hjälps vi åt så att festen blir en mötesplats som berikar livet.

Allt som ställs ut och har med Fårfesten att göra, ska ha en uppenbar anknytning till fåret. Din intresseanmälan kommer att behandlas av en arbetsgrupp som har till uppgift att göra ett urval av utställare. Här gäller alltså inte ”Först till kvarn...” utan gruppen väljer utställare som gör Fårfesten så mångfacetterad som möjligt.

Då detta är helt ny mark för oss – att göra Fårfesten digital så kommer vi begränsa antalet utställare till betydligt färre antal än normalt. Vi hoppas ni har överseende med detta.

Varmt välkommen med Din intresseanmälan till Fårfesten som görs digitalt på vår hemsida, se nedan! Tillsammans skapar vi en fest som sprider både glädje, kunskap och inspiration och framFÅRallt har vi FÅRfärligt roligt!

Utställaranmälan Fårfesten 2021

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpeg, png.
    Kommer att användas för länkning till ditt företag från Fårfestens hemsida
  • Observera att texten ev kan komma att redigeras för att bättre passa. .