Kalender

Som Du ser är det en massa verksamhet inom FÅReningen! Tisdag- och onsdagkvällar är det FÅReningskvällar. Ibland är det särskilda aktiviteter då. Om Du inte vill delta i den så är Du självklart välkommen ändå! Ta med något handarbete, drick kaffe och umgås! Information lämnas av nea.magnusson@telia.com, och det är henne Du kan meddela när Du vill ha Din ”värdinnekväll”.

April 2019

02, tisd 17 – 20      Föreningskväll. Kate visar hur man kan göra ulltäcke med påslakan och nålfilt. Troligtvis kommer alla att kunna fylla påslakanet och markera för fixering. Det är de ”yviga” momenten. Mariann A har lämplig nålfilt att sälja dvs nålfilt från Ullkonto00 – ret, 150cm, 160:-/m.  Övrigt att ta med: måttband, sax, långa knappnålar. Anmälan till kate.isenberg.larsson@gmail.com

04, torsd 18 – 21    Återträff för medlemmar, funktionärer, ja, för alla som fixat årets FÅRfest! Buffé, Kils Golfklubb.

09, tisd 17 – 20     Föreningskväll. Göra kavelfrans med Carina Ericsson

Maj 2019

15, onsd, kl 17:00   Mellan kl 17-18 kan vi besöka Lydias garn ( jag tror det heter så ) Sedan går vi till Elins bakgård fikar och slöjdar.är det Crafter Work på på Elins bakgård. Kolla möjlighet till samåkning!