Länge leve tröjan!

Koftan – den kära och tröjan – den trogna! Koftan eller tröjan – den nötta, den krympta, den som var helt fel men alltid full av omtanke, den som vuxit in i Ditt liv! Den Du fått, fann eller hittade på loppis. Eller den som faktiskt aldrig lyckades kvala in som den efterlängtade – och som nu får sin chans.

Ge den ett nytt liv kanske som kofta/tröja igen, kanske som något helt annat! Låt den få en ny vår med hjälp av Dig! Lappa, laga, gör om, byt färg, brodera – sätten är många, Du väljer. Ett krav finns: Ditt tävlingsbidrag ska ha, liksom allt på FÅRfesten, ett uppenbart samband med FÅR!

Gör så här om Du vill vara med:

Ta ett foto av Din kofta eller tröja före omvandlingen. Berätta gärna lite om plaggets ursprung, genomför förvandlingen och skicka eller lämna in resultatet. Märk varje tävlingsbidrag på ett diskret men robust sätt.

Alltså i paketet lägger Du

Ett foto på plagget innan förvandlingen

En berättelse om plagget

Det FÅRnyade plagget eller plaggen

Notera om Du kommer att hämta plagget vid FÅRfestens slut eller om Du vill ha det skickat. Om Du vill att plagget ska skickas tillbaks till Dig så bifogar Du lämplig förpackning, frankerat och adresserat.

Tävlingsbidraget ska vara oss tillhanda senast den 10:e februari. I FÅRfestens foajé kommer vi att visa så många bidrag som vi bara får plats med – som inspiration för mer FÅRnyelse!

Bidrag skickas till: Region Värmland,  Att. Carina Olsson,   Box 1022, 651 15 Karlstad

Bidrag kan också lämnas till: Ullverksta’n på Gamla Scanområdet, Kil, lämpligast vid FÅRenings-kvällarna tisd-onsd kl 17 – 20

En jury bestående av representanter för Region Värmland och FÅReningen FÅRfest i Kil utser vinnande bidrag. Ett antal fina priser utlovas och utdelas under FÅRfesten!

Alla bidragen kommer att utgöra blickfång under FÅRfesten! Så vackert det kommer att bli!

Vi ser fram emot Ditt tävlingsbidrag!