FÅRfest 2019

Det är härligt när vi funnit temat för den kommande FÅRfesten – FÅRnyelse. Det är en målbild, något att styra upp tankar och handlingar emot. Kanske överdriver vi genomslaget av våra ambitioner, kanske är det bara vi som kan se hur FÅRfesten formas av temat. Men det gör inget! Huvudsaken är att vi har en stig att följa – vart den leder vet vi aldrig!

Nu är vi inne i fasen göra-de-allra-bästa-valen-bland-alla-våra-fantastiska-intresserade-utställare! För nog har vi fått in anmälningar från en mängd både lämpliga och villiga utställare. Det är då alltså en förfärligt trevlig och utmanande uppgift att välja – samtidigt som det är bara helt förfärligt att välja bort några, till och med rätt många. Men med målet att skapa den mest mångfacetterade FÅRfest av god kvalitet så strävar vi på!

Boendefrågan för både utställare och besökare är ofta tuff. Fler och fler av besökarna väljer att stanna i två eller alla tre dagarna. Vi bjuder nu in uthyrare att publicera sina erbjudanden här på hemsidan. Så hoppas vi att alla finner någonstans att koppla av mellan utställningsdagarna.