FÅRfest 2019

Det är härligt när vi funnit temat för den kommande FÅRfesten – FÅRnyelse. Det är en målbild, något att styra upp tankar och handlingar emot. Kanske överdriver vi genomslaget av våra ambitioner, kanske är det bara vi som kan se hur FÅRfesten formas av temat. Men det gör inget! Huvudsaken är att vi har en stig att följa – vart den leder vet vi aldrig!

Nu är vi inne i fasen knyta ihop alla säckar! Utställarna är klara sedan en tid, liksom kurserna. Möjlighet att köpa kursplats och biljetter till FÅRfestens Show publicerades i mitten av december. 

Boendefrågan för både utställare och besökare är ofta tuff. Fler och fler av besökarna väljer att stanna i två eller alla tre dagarna. Det finns en hel del privatpersoner som hyr ut hela eller delar av sitt boende. Kolla under ”Boende”, så håller vi tummarna. 

Skjuts- transport. Vi testade förra året med möjligheten att söka samåkning här på hemsidan. Det funkade för en del besökare. Vi fortsätter i år.

Nu har vi finputsningen av programmet kvar. Vi väntar på en del telefonsamtal, bekräftelser, lösningar. Men var inte orolig – detta kommer att bli en häftig FÅRfest!