FÅRFEST 2017

FÅR Sverige i Tiden 3 - 5 mars 2017!

Välkommen till årets FÅRfest! Denna årgång är alltid den bästa! Vi är glada att ha bortemot 150 utställare, med massor av intressanta, välgjorda produkter. Många erbjuder också att Du får sitta ner en stund och prova någon av de tekniker de använder.

 

Vid sidan av utställarna är ju våra 22 kurser en viktig del. Har Du tur finns någon tom plats på en tre-timmars kurs, där du kan öka din kunskap och inspiration.

 

Men missa inte något av allt det andra! Det är faktiskt svårt att räkna upp allt som händer! Titta in i Gotlandsrummet! Där finns flera representanter från ön, fackmän, fårfarmare, skinnspecialister m.fl. Eller varför inte se på - eller hjälpa till - när kvinnorna från Bergslagen stickar täcken. Det är inte var dag man kan se sådant hantverk!

 

Och så har vi Fårum! Där kan man faktiskt vila benen medan man får lyssna på duktiga och intressanta människor som berättar om sina hjärteämnen. 40 min och alldeles gratis!

 

Oj, höll på att glömma showen - FÅRsäkrat - en garanterat bra FÅReställning! Fem föeställningar, vackra produkter från utställarna visas till levande musik!

 

ALLT finns med i den broschyr Du får när Du kommer till FÅRfesten!

 

Välkommen!

Och testa gärna något Du inte gjort eller sett förut!

 

Copyright Fåreningen Fårfest i Kil

Kate Isenberg-Larsson

 

Fåreningen Fårfest i Kil

c/o Anna Westlund

Södra Smedsta

665 91 Kil

Organisationsnummer 802455-7624